perjantai 30. huhtikuuta 2010

Vaikuttava esite

PAMin yhteiskuntavaikuttamisen esite alkaa olla loppusuoralla! Eilen aloitettiin kuvaukset, jotka jatkuvat tänään ja ensi viikolla parina päivänä. Tekstejä ja taulukoita on luonnollisesti kasattu ja kirjoitettu jo ajat sitten.

Tiimityö on tässäkin hommassa korvaamatonta. Kuten kuvasta näkyy, tuli mm. Vanha-Ahon Matista vuosien tauon jälkeen lihamestari. Kuvattavien mallien haku on ollut lähinnä luovaa kaaosta, mutta lopputulos on varmasti loistava. Keskellä kuikuilee kuvaajamme Enriso ja vasemmalla kuvausmallimme Jaana (yökerhoemäntä).

Esitteen päätarkoitus on tuoda esille PAMin tavoitteet seuraavia eduskuntavaaleja ja hallitusohjelmaneuvotteluita silmälläpitäen. Neitsytmatkansa esite saa SDP:n puoluekokouksessa ja sen jälkeen ovat vuorossa Vasemmistiliittolaiset ja Keskustan puoluekokousväki. Pitkin syksyä vaalien lähestyessä vuorossa ovat istuvat kansanedustajat, ehdokkaat jne.

Esite koostuu muutamasta isommasta kokonaisuudesta, joissa otetaan kantaa erityisesti alojemme kasvumahdollisuuksien tukemiseen. Hyvin menestyvä toimiala työllistää, mutta tietenkin kaiken läpileikkaa huoli työntekijöiden jaksamisesta, tulo- ja terveyserojen kasvusta ja ylipäätänsä toimeentulon riittävydestä. Yksittäisinä asioina voisi esiin nostaa kohtuuhintaisen asuntotuotannon turvaamisen, työteveyshuollon laajentamisen ja kattavuuden varmistamisen, maahanmuuttajataustaisten työntekijöiden koulutustarpeet ja sovitellun päivärahan oikeudenmukaistamisen.

Painosta lehdykkä siis sapuu noin 23.5., joten sitten sitä voi käsiinsä kiinnostuneet hakea. Tai laitella vaikka tätä kautta postitustoiveen näytekappaleesta.

Hauskaa työväenjuhlaa kaikille!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti